PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Udruga „Renato – kuhari bez granica“ i PIK Vrbovec ponovo pomogli malim srcima

Mesnim delicijama s potpisom najboljih chefova prikupljeno 10.000 kn za djecu s urođenom srčanom manom.

U zajedničkoj, već tradicionalnoj akciji udruge „Renato – kuhari bez granica“ Branka Ognjenovića i PIK Vrbovca koja se, u sklopu 10. Međunarodnog festivala vina VINOcom, prikupljeno je 10.000 kn za preventivne ultrazvučne preglede srca djece, a ostala sredstva bit će namijenjena školovanju mladih kuhara.

Ova, već u javnosti prepoznata humanitarna akcija, okupila je brojne renomirane hrvatske kuhare i kuhare regije, ali i one čijeg se lika i djela rado sjećamo poput Steve Karapandže koji je ovom prilikom svojim kulinarskim savjetima i srcem podržao akciju.

Tijekom trajanja festivala chefovi su s PIK-ovim delicijama pripremali ukusna jela s potpisom te ih po promotivnim cijenama prodavali posjetiteljima festivala. Posebnu pozornost prisutnih privukao je subotnji kulinarski dvoboj na kojem su snage odmjerili chefovi Marko Lučić iz PIK Vrbovca i chef Dario Lide protiv World Masterchefa Branka Ognjenovića i World Masterchefa Uroša Uroševića. Prikupljanju donacija svakako je pridonijelo voditeljsko iskustvo Frane Ridjana koji je svojim dosjetkama privukao brojne posjetitelje.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti