PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Tjedan PIK mortadele u Konzumu

Nakon izvrsnog odaziva ljubitelja mortadele, Tjedan PIK mortadele koji je započeo 8. listopada te traje do 14. listopada, ponovit će se i krajem listopada.

Od 22. do 28. listopada vrhunske PIK mortadele izrađene po originalnoj talijanskoj recepturi ponovo će biti dostupne po odličnim promotivnim cijenama. Klasičnu PIK  Mortadelu, PIK Mortadelu sa zelenim maslinama i PIK Mortadelu s crnim maslinama možete pronaći u pakiranju narezaka od 150 grama po cijeni od 8,99 kuna, a komadne mortadele na odjelu delikatese po cijeni od 44,99 kn/kg u svim Konzumovim prodavaonicama.

Uz ove mesne delicije kreativnosti nikada ne nedostaje, a to je proteklog vikenda potvrdio i majstor kuhar Branko Ognjenović. U društvu brojnih kupaca pripremao je kreativne sendviče i salate s PIK Mortadelama te inspirirao posjetitelje da se i sami okušaju u pripremi svojih maštovitih obroka.

Dođite na sljedeći Tjedan PIK Mortadele i odaberite svoju omiljenu Mortadelu koja ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti