<<< Šunke

PIK toast šunka

Kad razmišljate o savršenom doručku za cijelu obitelj, PIK Toast šunka najbolji je odabir jer je omiljena kod svih generacija.

Proizvod je dostupan u praktičnom pakiranju od 200g koje možete nakon otvaranja ponovo zatvoriti, kako bi na najbolji način očuvali svježinu i aromu proizvoda. Bilo da se odlučite za hrskavi toast ili bogati sendvič, PIK Toast šunka će svakom jelu dati onaj nježni završni dodir savršenstva. Jednako tako, lagana večera ili međuobrok na poslu, za vrijeme školske pauze te odmora od učenja bit će posebno zadovoljstvo uz PIK Toast šunku. Šnite koje se odlično sljubljuju uz različite toast sendviče možete i dodatno razigrati pomoću modlica u različitim oblicima te vašim najmlađima prirediti rođendanske zabave i druženja za pamćenje. Ako pak želite klasični toast učiniti posebnim uz sir i PIK Toast šunku, dovoljno je dodati samo malo origana i zalogaj će dobiti sasvim novi okus koji će oduševiti ljubitelje eklektike.

Pakiranja:

narezak 200g

Nutritivne vrijednosti

Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.

Nutrijent Mjerna jedninica
Energetska vrijednost 105 kcal / 440 kJ
Ukupno bjelančevina 11 g
Ukupno ugljikohidrata 6,2 g
Ukupno masti 4 g

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 30 dana - pakiranje 200g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti