<<< Šunke

PIK Šunka za pizzu

Možete li zamisliti sočnu kraljicu talijanske kuhinje, pizzu, bez PIK šunke?

Svaki pravi mesoljubac zasigurno će pri pripremi spomenute delicije odmah potrčati u trgovinu po najvažniji sastojak savršene pizze, Šunke za pizzu PIK Vrbovec. PIK Šunke za pizzu lako se režu i ribaju te je sama priprema jela znatno jednostavnija i brža. Prilikom pečenja PIK šunke zadržavaju svoja svojstva i sočnost te ih odlikuje izvrsna tekstura uz dodatak arome neizostavnog origana, koji pizzi daje poseban okus. Gurmanska pizza nezamisliva je bez PIK šunke, a svi ostali sastojci su proizvoljni i ovise o ukusima vaših ukućana. Pizza je jedno od najpoznatijih talijanskih jela te je u svojim začecima bila zapravo vrlo skroman obrok, no danas zahvaljujući njezinom kulinarskom razvoju postala je prava delikatesa te omiljena delicija svih generacija. Ako ste ljubitelj klasičnih receptura, uz PIK Šunku za pizzu dovoljno će biti istu začiniti sa svježim umakom od rajčica i naribanim sirom, no ako ste skloni avanturizmu vašu omiljenu pizzu možete obogatiti i gljivama, artičokama ili različitim povrćem.

Pakiranja:

5300g, 3600g

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 180 dana - pakiranje 5300g, 60 dana - pakiranje 3600g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti