<<< Šunke

PIK šunka FINA

Neodoljiva aroma dima, nježna tekstura i samo najbolji sastojci koji se koriste pri izradi ove PIK šunke, pravi su razlog zašto je zovemo Fina!

Neodoljiva aroma dima, nježna tekstura i samo najbolji sastojci koji se koriste pri izradi ove PIK šunke, pravi su razlog zašto je zovemo Fina. Najbolji je odabir za gurmane i ljubitelje aromatičnih šunki s naglašenim okusom i mirisom dima. Proizvodi se od svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što je čini vrhunskim premium proizvodom. Neizostavan je sastojak delux sendviča, delikatesnih jela s tjesteninom, osvježavajućih salata, a javna je tajna kako se PIK Fina šunka voli sa svježim kravljim sirom. Jednako tako odlična je pržena na tavi ili pečena na grillu u kombinaciji s mesom i jelima od povrća. Želite li svoje najmilije svakog jutra iznenaditi pravom delicijom, onda ćete se zasigurno odlučiti za PIK Finu šunku koja će svojim okusom osvojiti vaše ukućane. Jednako tako, PIK Fina odličan je odabir za pripremu školske užine ili zalogaja za odlazak na piknik – u svakoj situaciji uvijek je FINA i miriše na kulinarsku avanturu bez premca! Pakiranje od 150g se nakon otvaranja može ponovno zatvoriti. Na taj se način najbolje čuva svježina i aroma proizvoda.

Pakiranja:

cca 5kg, narezak 150g

Nutritivne vrijednosti

Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.

Nutrijent Mjerna jedninica
Energetska vrijednost 155 kcal / 646 kJ
Ukupno bjelančevina 16 g
Ukupno ugljikohidrata 2,4 g
Ukupno masti 9,0 g

*Nutritivne vrijednosti se odnose na proizvod s kojeg je skinuta koža.

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 120 dana - pakiranje cca 5kg / 40 dana - pakiranje 150g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti