<<< Šunke

PIK Delikates šunka

Premium komadna šunka prvi je odabir istinskih gurmana.

Premium komadna šunka čije samo ime Delikates već jasno govori kako je riječ o proizvodu vrhunske kvalitete i primamljivog okusa, prvi je odabir istinskih gurmana. Proizvodi se od svinjskog buta te se kuha u vlastitom soku i salamuri, što doprinosi njenom specifičnom prirodnom nježnom okusu. Odlično se kombinira uz osvježavajuće salate, različite sočne sendviče, tjestenine te obogaćuje svaki obrok svojom izazovnom aromom. Zbog nježnog okusa najbolje će se sljubiti sa svježim kravljim sirom i blagom kombinacijom začina, jer ipak je Delikates šunka glavna zvijezda svakog zalogaja. S obzirom na profinjen i nježan okus PIK Delikates šunke, odlično će se slagati uz sirne namaze s dodatkom vlasca, kopra ili majčine dušice na prepečenom integralnom ili pak kukuruznom kruhu. Također, vaši najmlađi ukućani koji nisu navikli na jake arome zavoljet će Delikates šunku te će je rado „papati“ u sendvičima ili toastovima. Delikates Šunka ima okus koji osvaja sve generacije! Pakiranje od 150g se nakon otvaranja može ponovno zatvoriti. Na taj se način najbolje čuva svježina i aroma proizvoda.

Pakiranja:

cca 5kg, narezak 150g

Nutritivne vrijednosti

Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.

Nutrijent Mjerna jedninica
Energetska vrijednost 151 kcal / 629 kJ
Ukupno bjelančevina 15 g
Ukupno ugljikohidrata 2,4 g
Ukupno masti 9,0 g

*Nutritivne vrijednosti se odnose na proizvod s kojeg je skinuta koža.

Kako čuvati: 4 ̊C

Rok valjanosti (dana): 120 dana - pakiranje cca 5kg / 30 dana - pakiranje 150g

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti