PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Posebno limitirano izdanje PIK Blagdanske šunke

Pripremite se na vrijeme i opušteno dočekajte blagdane te uživajte u gurmanskim okusima uz PIK Blagdansku šunku!

Nadolazeći blagdani su vrijeme veselja koje provodimo s našim najdražima i prijateljima. Stoga, već tjednima unaprijed razmišljamo kako ove dane učiniti još ljepšima, no jednako tako i koje delicije poslužiti na naš blagdanski stol. I ove godine PIK je razmišljao na vrijeme te u svojoj mesnoj radionici s puno pažnje za vas pripremio posebno limitirano izdanje PIK Blagdanske šunke koju odlikuje savršenstvo okusa, a kao i ostale PIK šunke ne sadrži umjetna bojila, pojačivače okusa, gluten niti soju.

PIK Blagdanska šunka napravljena je od najkvalitetnijih komada mesa i harmonično balansiranih začina koji će oduševiti sve ljubitelje vrhunskih šunki. Dostupna je u pakiranju narezaka od 150 grama pa omogućuje posluživanje ukućana i gostiju u tren oka. Ova vrhunska šunka blago je dimljena zbog čega će se odlično slagati uz hren umak, ali i samostalno dominirati blagdanskim stolom.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti