PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIKO s abc sirom

PIK Vrbovec i Belje spojili su dva poznata i omiljena proizvoda u jedan - PIKO s abc sirom!

Svima drag i poznat PIKO ovih je dana dobio novog člana, koji će zasigurno zadovoljiti očekivanja i onih najzahtjevnijih PIKOljubaca. PIKO i abc svježi krem sir majstorskim zanatom spojena su u jedan poseban proizvod, čiji će zanimljiv presjek i okus oduševiti sve ljubitelje ova dva poznata i omiljena proizvoda.

PIK Vrbovec i Belje spojili su dva poznata proizvoda, PIKO i abc sir, što predstavlja inovaciju u proizvodnom smislu, a uz to i jedinstveni novitet na europskom tržištu. Ugodan mliječni okus abc sira odlično se sljubljuje s blagim okusom te glatkom teksturom PIKO salame. PIKO s abc sirom jednostavno je uvrstiti u svakodnevni obiteljski ili individualni jelovnik, a osim što je bogat proteinima ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti