PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIKO osvajač prvog mjesta QUDAL istraživanja kvalitete u kategoriji „parizeri“

Uz činjenicu da se PIKO svakodnevno pronalazi na stolovima hrvatskih mesoljubaca od sada ima i potvrdu QUDAL istraživanja kvalitete osvojivši prvo mjesto u svojoj kategoriji.

QUDAL istraživanjima mjeri se iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepcija kupaca o kvaliteti proizvoda i usluga na tržištu i to po inovativnoj metodi QUDAL - DEEPMA (Deep Mind Awareness) koja se provodi u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Predmetno istraživanje QUDAL - QUality meDAL 2013/2014 provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika.

PIKO je odličan za ljubitelje sendviča, savršeno se slaže sa svježim povrćem, sirnim namazima te se svakodnevno može naći na stolovima hrvatskih mesoljubaca, što i potvrđuje QUDAL istraživanje kvalitete.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti