PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIKO - ponosni nositelj oznake Odabrale mame

U prvom istraživanju zadovoljstva majki, proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, mame su odabrale PIKO.

Online istraživanje projekta ODABRALE MAME trajalo je tri mjeseca, a ispitanice su ocjenjivale samo one proizvode i usluge koje su do sada koristile. Istraživanje je obuhvatilo nekoliko različitih kategorija: zadovoljstvo korištenim proizvodom, privlačnost proizvoda, vrijednost za novac i namjeru ponovne kupovine.

Najbolji proizvodi iz svake od istraživanih kategorija zaslužili su znak 'Odabrale mame', i to je jedno od važnijih priznanja za PIKO, jer mame vode svako domaćinstvo i sigurno su najkvalificiranije u davanju preporuke za kupnju i korištenje nekog proizvoda ili usluge.

Zahvaljujući blagom okusu, čvrstoj strukturi i kvalitetnim komadima vrhunskog crvenog mesa, PIKO je idealan dio obroka u svako doba dana. Bogat je bjelančevinama i omiljen kod svih generacija, a najviše kod djece. Različitim oblicima PIKO postaje najdraži sastojak svakog sendviča.

 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti