PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIKaso - majstor inspiracije

Od sada svoje omiljene proizvode potražite u novom, prepoznatljivom dizajnu, a za inspiraciju u pripremi ukusnih jela pobrinuo se Pikaso - majstor inspiracije.

On je Pavle PIKaso - majstor inspiracije, a vraća se onako kako to uobičajeno radi - uz vesele melodije i najbolje domaće svježe meso. U nastavku popularne kampanje, Pikaso nas inspirira i uči umijeću pripreme vrhunskih remek-jela, koja svoj izniman okus duguju PIK svježem mesu čija pakiranja krasi novi dizajn.

Kako bi omiljene proizvode mogli lakše pronaći na policama, PIK je redizajnirao cijelu liniju pakiranog svježeg mesa. Od sada se na omotima svinjetine, junetine, mljevenog mesa i Volim roštilj asortimana nalazi obris dobro poznatog PIK logotipa, a zadržane su i prepoznatljive boje, ovisno o vrsti mesa.

PIK Vrbovec je vodeći proizvođač svježeg mesa u Hrvatskoj. Surađuje s više od 100 domaćih farmi, što jamči vrhunsku kvalitetu i sigurnost proizvoda. Dnevno proizvedemo i preko 60.000 pakiranja, što je dokaz da kvalitetan domaći proizvod nalazi svoje mjesto na stolovima potrošača.

Klikni za inspiraciju!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti