PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK trajne donose nagrade sjajne

Sudjelujte u nagradnoj igri PIK Vrbovca i osvojite put u Pariz za dvije osobe, LED televizor ili PIK-ov poklon paket!

Nagradna igra se provodi od 1. studenoga 2017. do 15. prosinca 2017. na području Republike Hrvatske, a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog društva Konzum d.d.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti najmanje 300 g bilo koje PIK trajne salame (na istom računu) na bilo kojem prodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum. Svaki sudionik može kupiti 300 g jedne PIK trajne salame ili kombinaciju više PIK trajnih salama, bilo da su kupljene na polici ili na odjelu delikatese.

KAKO PRIJAVITI BROJ RAČUNA

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: PIK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

ili

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

NAGRADNI FOND

Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu bilo partnera, prijatelja ili roditelja. 

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade bit će u ponedjeljak 18. prosinca, a u međuvremenu će se svaku srijedu za vrijeme trajanja nagradne igre izvlačiti dobitnici i dijeliti 1 LED televizor i 5 poklon paketa. PIK će ukupno podijeliti 6 LED televizora i 30 poklon paketa. 

PRIJAVITE SVOJ RAČUN

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti