PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK naresci. Različito isti.

Iako smo različiti povezuju nas isti užici. Baš kao što PIK nareske različitog okusa povezuju ista praktična pakiranja i vrhunska kvaliteta. PIK naresci. Različito isti.

U PIK-u godišnje zapakiramo preko 23 milijuna unaprijed narezanih proizvoda, što samo za sebe dovoljno govori o važnosti ove kategorije u kojoj je PIK lider na tržištu. Prodaja narezaka iz godine u godinu bilježi rast upravo zbog brojnih prednosti za sve tipove ljudi - jer iako smo potpuno različiti, povezuju nas isti užici. Baš kao što PIK nareske različitog okusa povezuju ista praktična pakiranja i vrhunska kvaliteta.

Kampanja 'Različito isti.' podsjeća na širok asortiman PIK narezaka - šunke, mortadele, trajne kobasice, parizere, kao i na brojne situacije i prilike u kojima se mogu konzumirati - bilo da se radi o druženju s obitelji i prijateljima, brzom i jednostavnom obroku kad smo u stisci s vremenom ili pak kasnom večernjem zalogaju dok nitko ne gleda.

PIK naresci su praktični, unaprijed narezani i spremni za upotrebu, štede vrijeme jer nema čekanja u redu na delikatesi, lako se otvaraju, a uz to ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju te imaju 25% manje soli.

KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti