<<< PIK Naresci

Trajna suha mesa

Premium proizvodi poput pršuta i Buđole plod su desetljeća starih receptura koje se prenose s koljena na koljeno i brižno se čuvaju kod PIK majstora.

Blago naglašena nota dima, rustikalni okus te birani komadi mesa čine ove proizvode najkvalitetnijim zalogajima te omiljenim suhomesnatim proizvodima pravih znalaca. Povjerenje i kvaliteta atributi su koje potrošači očekuju od PIK-a, a naši ih stručnjaci kreiraju s velikom ljubavi u najsuvremenijim uvjetima proizvodnje. Sve to dostupno je i u modernim pakiranjima PIK narezaka koji će vam omogućiti da u samo nekoliko sekundi uživate u autohtonim okusima našeg kraja. 
 

Buđola

Posebnost ovog proizvoda je pažljivo birana kvalitetna sirovina koja se detaljno obrađuje, stavlja u sol, dimi te suši oko dva mjeseca. Kao rezultat dobivamo najukusniju kombinaciju okusa i mirisa specifičnih za tradicionalne suhomesnate proizvode. Saznajte više >>>
 

PIK Dalmatinski pršut

PIK Dalmatinski pršut je pršut koji se proizvodi na tradicionalan način, gdje je proces sušenja potpuno prirodan uz pomoć dalmatinske bure i stalnog strujanja zraka na velikoj nadmorskoj visini. Pršut je narezan i interfoliran, odnosno između svake šnite nalazi se folija radi lakšeg odvajanja šnita međusobno. Ono što je najvažnije, ovaj proizvod je veličanstveni izazov za nepca.  Saznajte više >>>
 

 

 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti