PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK nagrađuje PLJESKOM odgovorno roštiljanje

Pljeskom s balkona smo nagradili sve naše heroje, a onda je PIK 'pljeskom' nagradio one koji roštiljaju odgovorno.

#PljeskaNaBalkonu
#OstanimoOdgovorni

Pljeskom s balkona i prozora nagrađivali smo naše heroje u borbi protiv epidemije koronavirusa, a onda je PIK 'pljeskom' nagradio svoje potrošače.

Povodom početka nove sezone roštiljanja i Međunarodnog praznika rada s kojim ta sezona i tradicionalno počinje, organiziran je nagradni natječaj koji potiče društveno odgovorno ponašanje, a pozivao je sve da se drže propisanih smjernica te tradicionalno roštiljanje u društvu, prebace na roštiljanje u dvorištima, na terasama i balkonima.

Facebook nagradni natječaj trajao je od 30. travnja do 5. svibnja, a mogli su sudjelovati svi koji ostanu doma, naprave svoju verziju „sigurnog roštiljanja“ te fotografiju svog kućnog remek djela ostave u komentaru na PIK-ovom Facebook profilu.

Fotografije je odabrao tročlani žiri u kojemu je bio i već svima poznati umjetnik roštilja - Pavle PIKaso, a za najkreativnijih 20 fotografija PIK je pripremio Poklon paket za obiteljsko roštiljanje u kojemu se nalaze 4 paketa pljeska(vica), 4 paketa ćevapa te pregača sa setom za roštiljanje.


POBJEDNICI NAGRADNOG NATJEČAJA 'PLJESKA NA BALKONU':

 1. Antun Božić
 2. Renata Vuković
 3. Martina Vlahov
 4. Danijela Majcen Muhar
 5. Damir Miličević
 6. Iva Devčić
 7. Nena Zuljević
 8. Ana Križetić
 9. Martina Listeš Vuk
 10. Tihana Vukonić
 11. Dajana Teufel
 12. Tatjana Kosanović
 13. Andrea Čulo
 14. Toni Lasić
 15. Aurora Rakić
 16. Martina Janković
 17. Blanka Benc
 18. Enisa Kovač
 19. Nikolina Borovčak
 20. Antonio Rebrek

Molimo pobjednike da svoje podatke za dostavu nagrada (ime i prezime, adresu i kontakt broj) jave u inbox na Facebooku ili na mail pik@pik-vrbovec.hr

#OstanimoOdgovorni

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti