PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK Mortadela s maslinama pakirana u obliku narezaka

PIK Mortadela s maslinama pakirana u obliku narezaka odličan je odabir za istinske gurmanske sendviče.

Ljubitelji mediteranske kuhinje i njene glavne predstavnice – masline, oduševit će se okusom mortadele i zelenih maslina.

Neodoljiva aroma, miris i zamamna šarena tekstura PIK Mortadele s maslinama, odlično će se uklopiti u bogate plate povodom zajedničkih druženja i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Praktično pakiranje od 150g u obliku narezaka bržih od gladi učinit će zalogaje vašeg omiljenog sendviča neodoljivima.

Mesna delicija iz Bologne s potpisom provjerene PIK kvalitete proizvodi se od najkvalitetnijih komada mesa prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi te je obogaćena zelenim maslinama. Pik Mortadela s maslinama proizvodi se od biranih sirovina, dodataka i začina koji jamče visokovrijedan proizvod vrhunske kvalitete.

PIK Mortadela s maslinama pakirana u obliku narezaka odličan je odabir za istinske gurmanske sendviče. Pakiranje omogućuje očuvanje svježine i aroma, a folija se nakon otvaranja može lagano i sigurno zatvoriti.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti