PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Nova linija proizvoda - PIK Pureće šunke

PIK Pureće šunke, pripremljene od najkvalitetnijih komada purećeg mesa. Imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali udio masnoće, dok su istovremeno prirodno bogate proteinima.

PIK Vrbovec na tržište je izbacio potpuno novu liniju proizvoda - PIK pureće šunke, pripremljene od najkvalitetnijih komada purećeg mesa. U asortimanu se nalaze dvije nove šunke – PIK Pureća Classic i Dimljena, a obje su dostupne na odjelu delikatese i u pakiranju narezaka od 100 grama. Za sve koji paze na prehranu i kalorijski unos sigurno će veseliti informacija da PIK Pureće šunke imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali udio masnoće, dok su istovremeno prirodno bogate proteinima. Kao i ostali proizvodi pod PIK brendom, PIK pureće šunke su bez pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena i soje te sa smanjenim udjelom soli.

PIK pureće šunke narezuju se i pakiraju u Bijeloj sobi PIK Vrbovca. Riječ je o najmodernijem pogonu u ovom dijelu Europe koji radi u visoko higijenskim uvjetima i kontroliranoj mikroklimi. I s ovim novitetom PIK Vrbovec je pokazao kako osluškuje potrebe potrošača te ulaže veliki trud u inovacije, razvoj i osmišljavanje novih mesnih delicija. Činjenica da PIK godišnje plasira i do 30 novih proizvoda na tržište, što je znatno iznad prosjeka mesne industrije, s pravom pozicionira kompaniju kao predvodnika trendova u svom sektoru.

SAZNAJTE VIŠE...

 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti