PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Mortadela s crnim maslinama

Okus crne masline oplemenjuje PIK Mortadelu i čini ju potpuno novim gurmanskim iskustvom.

Mortadela je dobro poznata tradicionalna mesna delicija porijeklom iz Bolonje koja svoj prepoznatljiv okus i glatku teksturu njeguje već godinama. Tradicionalnom okusu mortadele pripremljene od vrhunskih komada mesa i obogaćene začinima teško je odoljeti, a pogotovo kada se u nju dodaju nutritivno bogati začini poput crnog papra i maslina koji joj daju jednostavnu, posve drugačiju notu, u potpunosti pogodnu za naš organizam.

U mediteranskim podnebljima poput našeg, masline i njene prerađevine bitan su sastojak mediteranske prehrane. No jedan od razloga zbog kojih je maslina toliko cijenjena među prehrambenim stručnjacima i potrošačima je ponajprije njen nutritivni sastav. Plod masline sadrži brojne zaštitne antioksidativne i protuupalne sastojke koje također djeluju na očuvanje gustoće kostiju, funkcije štitnjače i imunosnog sustava.

Ne čudi zato da je upravo maslina odabrana kao partnerica izvrsnog okusa PIK mortadele. Ova mesna delicija obogaćena crnim maslinama odličan je izbor kojim ćete pridonijeti potrebnom dnevnom unosu proteina, vitamina, željeza, cinka, selena, tijamina i bakra, koji su neophodni za neometano funkcioniranje organizma.

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti