PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Mario Valentić postao zaposlenik PIK Vrbovca na jedan dan

U želji da se iz prve ruke uvjeri u kvalitetu PIK proizvoda koje rado preporuča i drugima, Mario Valentić, hrvatski glumac i osobni kondicijski trener posjetio je tvornicu PIK Vrbovca.

Kroz obilazak proizvodnje, kušanje proizvoda i razgovor sa zaposlenicima dobio je odgovore na brojna pitanja koja mu svakodnevno postavljaju i polaznici njegovih sportskih programa i pobornici zdravog načina života, posebice u ovo predblagdansko vrijeme kad svi razmišljaju kako se pravilno hraniti, a ne zaraditi višak kilograma.

Uz okuse i mirise djetinjstva kojih se prisjetio kušajući brojne PIK-ove proizvode, dojmila ga se i vještina mesara pri baratanju noževima, posebno njihova brzina i stručnost. Gledajući zaposlene i sam se na trenutak okušao u slaganju gotovih proizvoda u kašete, no priznao je da bi mu ipak trebalo malo više treninga da uhvati brzinu koju imaju zaposlenici PIK Vrbovca. Hodajući kroz najmodernije proizvodne pogone u ovom dijelu Europe, ostao je impresioniran tehnologijom 21. stoljeća.

Kao prigodni utezi za vježbanje ovom prilikom poslužile su PIK premium šunke – PIK šunka Fina i PIK Delikates šunka pa je uspio odraditi i dio treninga te tako dodatno unaprijediti svoje sportske vještine, iako s nešto „drugačijim“ rekvizitima.

„U svim područjima života postoje različiti putovi koje odabiremo, a isto pravilo vrijedi i u prehrani. Ključ zdrave i pravilne prehrane oduvijek je bila umjerenost, a dodate li tome i vrhunsku kvalitetu proizvoda, ne možete pogriješiti. Visoki higijenski standardi, tehnologija budućnosti te stalna briga za zdravlje potrošača uistinu su me  oduševili. Mesne prerađevine pod brendom PIK bez soje, glutena, pojačivača okusa i umjetnih bojila, kao i  šunke s 2 posto masnoće kvalitetan su izbor blagdanskih menia, kako za sportaše, tako i za sve one koji vode brigu o svom zdravlju“, istakao je nakon posjeta Mario Valentić, hrvatski glumac i osobni kondicijski trener.

 

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti