PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Luka Bulić pjevao božićne pjesme uz PIK šunke

Majstor kuhar Branko Ognjenović održao je mini radionicu s PIK šunkama, a posebnu pažnju izazvao je dolazak Luke Bulića.

U Arena centru se održala Mini kulinarska radionica s PIK šunkama na čelu s gastro kuharom Brankom Ognjenovićem i Darijem Lide koji su u PIK-ovom korneru pripremali kreativne delicije. Posebno iznenađenje ovog događaja bio je dolazak radijskog voditelja Luke Bulića, koji je svojim komentarima i božićnim pjesmama izmamio osmjehe svih prisutnih.

Da bi ukusni zalogaji koje su prisutni sa zadovoljstvom degustirali bili što finiji, majstor kuhari Branko Ognjenović i Dario Lide koristili su PIK šunke: Fina, Delikates, Zlatna kuhana i Šunka u ovitku, čijom pripremom su posjetiteljima omogućili pregršt sočnih okusa, ali i inspiraciju za nadolazeće blagdane. Luka Bulić također je kušao PIK šunke i tom prilikom zapjevao:

„Ovog Božića želim samo PIK šunke!“

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti