Juneće pakirano meso

Gurmanski okusi hrvatskog uzgoja!
podijeli s prijateljima

PIK pakirano meso

PIK pakirana junetina dolazi isključivo iz hrvatskog uzgoja i prerade što je prava garancija da se radi o najkvalitetnijem mesu s hrvatskih farmi. Korištenjem vrhunske tehnologije pakiranja u potpunosti se zadržava njena svježina, kvaliteta, sočnost i boja mesa, a osigurava i zdravstvena ispravnost proizvoda. Svaka gurmanska delicija bit će potpuna jedino uz PIK ukusno juneće meso.

Od 2012. godine i juneće svježe pakirano meso nosi oznaku „MESO HRVATSKIH FARMI“ što je i označeno markicom na svakom proizvodu. Kada ste sigurni od koga je, ukusnije je!

PIK Vrbovec osim pakiranog svježeg mesa, potrošačima nudi i druge vrste pakiranja poput vakuma ili rinfuze. Za sve dodatne upite i informacije, možete nas kontaktirati na potrošački besplatni telefon: 0800-0807 ili putem e-maila na pik@pik-vrbovec.hr.

NAGRADE i PRIZNANJA:

• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Svježe pakirano meso
• QUDAL CERTIFIKAT 2012. - Kategorija: Svježe pakirano meso

Što je novo...

Kratki pregled zbivanja, promocija, ideja za kuhanje i sličnih zanimljivosti

Zavirite u juneće pakirano meso

Pogledajte što ima novo i odaberite slasni recept


PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti