PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

I SIT... I FIT! - nova kampanja za PIK šunke

Novom kampanjom podsjećamo kako su PIK šunke odličan odabir za sve koji paze na prehranu i žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

PIK šunke sa samo 2% masnoće i dalje su partner svima koji žele biti I SIT… I FIT! Novom kampanjom podsjećamo kako su PIK šunke odličan odabir za sve koji paze na svoju prehranu i žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

PIK Kuhana šunka i PIK Šunka u ovitku sadrže samo 2% masnoće, dok istovremeno porcija od 85 do 100 grama zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima. Ili, pojednostavljeno, radite li na svojoj fit liniji, a želite istovremeno ostati sit – PIK šunke su idealan odabir za vas. Osim što su ukusne, prepoznatljivog mirisa, PIK šunke su napravljene od jednog komada buta kojem se ručno odstranjuje višak masnoće. U sebi ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%.

TV spot prikazuje razne situacije u jednom danu i podsjeća nas koliko je važno usvojiti zdrave navike, od odabira nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe.

 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti