PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Dvoboj Beljske i Ljute kobasice na Food Film Festivalu

U sklopu Food Film Festivala na Zrinjevcu, održan je zanimljiv dvoboj dvojice kuhara – Marka Lučića iz PIK Vrbovca i Daria Lide iz Majstora kuhara.

Dva poznata kuhara na PIK radionici okušala su se u pripremi neodoljivih kobasica uz budno oko voditelja Marija Petrekovića, dok su svi posjetitelji oduševljeni okusima tražili kobasicu više te se na kraju složili da je pobjednik dvoboja PIK.

Cilj dvoboja bio je pripremiti najfiniju kobasicu na kreativan način pa su tako Marko Lučić iz PIK Vrbovca i Dario Lide iz Majstora kuhara na raspolaganju imali Beljsku kobasicu s komadićima sira i slanine te Ljutu kobasicu, a za priloge su pripremili dinstano zelje sa špekom, šalšu, džem od luka, kremu od graha, umak od gljiva i košarice od krumpira. Podijeljeno je preko 500 porcija za degustaciju, a izvrsnosti pripremljenih jela najbolje je svjedočila stalna prisutnost posjetitelja koji su stajali u redu kako bi isprobali sve okuse pripremljenih PIK kobasica.

Svi koji žele uživati u PIK kobasicama i dobroj klopi još uvijek stignu, jer će PIK gastro kućica biti otvorena do završetka Food Film Festivala, 20. rujna.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti