PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Doris Pinčić postala farmerica na 1 dan

Doris Pinčić provela je jedan dan u ulozi farmerice na najstarijoj i najvećoj hrvatskoj farmi za tov junadi i uvjerila se u podrijetlo PIK pakiranog svježeg mesa.

Doris Pinčić odlučila je svjetla pozornice na jedan dan zamijeniti posjetom jednoj od hrvatskih farmi. Tako je dan provela na najstarijoj i najvećoj hrvatskoj farmi za tov junadi. U društvu rukovoditelja Farme junadi Poljanski Lug, Ante Radovčića, saznala je sve odgovore na pitanja koja su je zanimala.

Kako se u posljednje vrijeme dio njenog posla veže i za hrvatsku gastro scenu, ovaj posjet osigurao joj je i mnogo zanimljivih saznanja o podrijetlu PIK pakiranog svježeg mesa koje s ponosom nosi oznaku Meso hrvatskih farmi.

 „Bilo mi je jako zanimljivo vidjeti otkuda dolazi meso, jer mi je izrazito bitno da za svoju obitelj nađem nešto što je zdravo i domaće. Moja obitelj konzumira tri mesna obroka tjedno i stoga mi je stvarno važno da je meso proizvedeno u strogo kontroliranim uvjetima, a sad sam se u to i osobno uvjerila te mirna srca mogu kupiti meso s hrvatskih farmi. Posebno mi se svidio proces od polja do stola. Direktno na ovoj farmi mogla sam vidjeti gdje nastaje hrana s kojom se životinje hrane. Sve je jedan zaokruženi ciklus i sve što se događa tu je u našoj blizini. To rade naši ljudi i to je super stvar. Nastavit ću konzumirati takvo meso sa svojom obitelji“, istakla je Doris Pinčić, zadovoljna nešto drugačijim, novim iskustvom.

PIK Vrbovec prvi je i najveći nositelj oznake Meso hrvatskih farmi na hrvatskom tržištu crvenog mesa, društveno je odgovorna kompanija koja potiče razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva, brinući se pritom o dobrobiti životinja na farmama, ali i vodeći računa o zaštiti i očuvanju okoliša. PIK svježe pakirano meso dolazi na stolove potrošača s više od 100 farmi diljem Hrvatske, a može se kupiti u više od 500 Konzum prodavaonica.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti