PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Ćiro Blažević dodijelio nagradu za pobjednički scenarij

Ana Kopić pobjednica je nagradnog natječaja za PIK Trajne kobasice - Meni najbolje. Osvojila je ulogu u novom spotu i nagradu po vlastitom izboru.

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević uručio je glavnu nagradu natječaja PIK Trajne kobasice „Meni najbolje“. Pobjednica ove inovativne i moderne kampanje je Ana Kopić, dok su svi ostali finalisti osvojili 1 metar PIK Trajne kobasice.

Još u travnju PIK Vrbovec lansirao je interaktivnu multimedijsku kampanju za PIK Trajne kobasice uz veliki nagradni natječaj. Kreativci su dobili priliku postati scenaristi novog TV spota PIK Vrbovca te složiti svoj scenarij, a uz to osvojiti najbolju nagradu u životu i ulogu u istom spotu. U mjesec dana trajanja natječaja prikupljeno je preko 3.000 različitih scenarija. Pobjednica Ana Kopić, uz ulogu u spotu i godišnju zalihu PIK Trajnih kobasica, osvojila je nagradu po vlastitom izboru – namještaj u vrijednosti 30.000 kn. U srpnju slijedi snimanje novog spota prema pobjedničkom scenariju, a premijerno prikazivanje planirano je za rujan.

"Pobjedom na nagradnom natječaju PIK Vrbovca, osim glavne nagrade (sudjelovanje u spotu, namještaj u vrijednosti 30.000 kn) dobila sam i jedno neponovljivo iskustvo, druženje sa živućom legendom Ćirom Blaževićem uz obilazak pogona za proizvodnju, čime sam iznimno oduševljena. Imam samo riječi hvale za cijeli tim PIK Vrbovca koji se pobrinuo da se osjećam domaće, ugodno i opušteno. Definitivno je ovo iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Lijepo je biti dio ovakve priče i doživjeti nešto ovako spektakularno i nezaboravno.", izjavila je Ana Kopić, pobjednica nagradnog natječaja „Meni najbolje“.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti