PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Adventski ugođaj uz PIK kobasice

PIK Blagdanska kobasica i Domaća dimljena kobasica - novi hit među kobasicama na adventu u Zagrebu.

Okusi i mirisi PIK kobasica već mame brojne posjetitelje do kućica koje se nalaze na atraktivnim lokacijama u samom centru Zagreba - Zrinjevac, Tomislavac, Trg bana Jelačića, Gajeva, Bogovićeva, Petrićeva te Cvjetni trg. 

U kućicama može isprobati Debrecinku, Kranjsku, Beljsku s komadićima slanine i sira, Ljutu kobasicu te klasični Hot Dog. Osim toga, PIK je pripremio i dva nova proizvoda koja morate isprobati - Domaća dimljena i PIK Blagdanska kobasica.

Domaća dimljena kobasica je visokokvalitetna polusuha kobasica rustikalnog presjeka i odličan odabir za sve ljubitelje tradicionalnih okusa. PIK Blagdanska kobasica ima naglašenu aromu dima, a dodatno ju karakteriziraju i specifični začini poput cimeta i crvene naranče koji joj daju poseban, drugačiji okus te je idealan odabir u ovo blagdansko vrijeme.

Ukoliko se nađete u prilici, ne propustite posjetiti neku od lokacija i uživajte s obitelji i prijateljima u raznovrsnim okusima PIK kobasica te kuhanom vinu.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti